Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een intern begeleider voor onze school in Zoetermeer.

Wat ga je doen?
Als intern begeleider lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het (bovenschools) zorgbeleid, de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid in de school en de begeleiding en professionalisering van leraren. Je analyseert de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en werkt op basis daarvan de didactische leerlijnen uit. Je draagt zorg voor de opzet en uitwerking van het leerlingvolgsysteem volgens afspraken in het zorgplan en je observeert
klassensituaties zodat je je collega’s kunt adviseren over de aanpak van een zorgleerling.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een ambitieuze omgeving met een betrokken bestuur, bestuurskantoor en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van intern begeleider is gewaardeerd in schaal 10 en is voor 0,6 fte zijnde 24 uur per week.

Wie ben jij?
Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:
Algemeen theoretische en praktische vakinhoudelijke, (ortho)didactische en (ortho)pedagogische kennis;

  • HBO werk- en denkniveau, gericht op interne begeleiding;
  • Inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de school;
  • Vaardigheden in het coachen en begeleiden van collega’s;
  • Vaardigheden in het analyseren van de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en het op basis daarvan uitwerken van didactische
    leerlijnen;
  • Vaardigheden in het opzetten van plannen en het geven van adviezen;
  • Communicatieve vaardigheden.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief met CV voor richten aan Desirée de Graaff-Axt, interim HR Manager via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60 of vind het volledige functieprofiel op onze website www.bsyunusemre.nl.