Vacatures School
Vacatures
Gymleerkracht 0,6 – 0,8 FTE

Gymleerkracht 0,6 – 0,8 fte

 De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven met respect voor en acceptatie van anderen.

 

Wil je samen met een nieuw team van onze nieuwe, unieke school in het Westland lesgeven? Waar kwalitatief goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Voor onze nieuwe school in het Westland en één school in Den Haag zijn wij op zoek naar een gymleerkracht die ons team komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Je gaat op twee scholen gymlessen verzorgen; dit doe je op een enthousiaste en motiverende manier. Je bereidt lessen voor en draagt zorg voor een veilige omgeving. Je beheert de materialen en zorgt voor uitbreidingen en aanpassingen van voorzieningen indien nodig. Ook ga jij je bezighouden met de organisatie van sportdagen, naschoolse activiteiten en het schoolkamp. Daarnaast onderhoud je contacten met externen zoals bijvoorbeeld de gemeente en sportverenigingen.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De stichting heeft in totaal 5 enthousiaste gymleerkrachten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van gymleerkracht is gewaardeerd in schaal L10 en is voor 0,6 tot 0,8 fte, zijnde 24 tot 32 uur per week.

 

Wie ben jij?

 • Je ben een bevlogen gymleerkracht met een (H)ALO-diploma (of ander bevoegdheid voor bewegingsonderwijs);
 • Je bent ambitieus en hebt plezier in het vak;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je respecteert de grondslag van het islamitisch basisonderwijs;
 • Je begeleidt de leerlingen op een veilige en verantwoorde manier;
 • Je bent een gymleerkracht die in staat is structuur aan te brengen en beschikt over goede pedagogische vaardigheden;
 • Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen.

 

Solliciteren

Graag zien we jouw sollicitatiebrief met CV tegemoet, je kunt deze richten aan de afdeling personeelszaken via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60.

Gymleerkracht 0.2 fte

Gymleerkracht 0.2 fte

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken gymleerkracht? Ben jij ambitieus en heb jij plezier in het vak? Neem jij graag initiatief voor sportactiviteiten en bezit je de nodige humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zoeken een gymleerkracht voor 1 dag in de week op basis van vervanging voor onze school Mandelaplein in Den Haag.

Wat bieden wij?

De aanstelling is tot en met december 2022 voor 0,2 fte op de woensdagen. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Wie ben jij?

Je bent ambitieus en hebt plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma, 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen.

 

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief met CV richten aan de afdeling personeelszaken via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60.

Intern begeleider locatie Westland

INTERN BEGELEIDER – YUNUS EMRE WESTLAND

De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven met respect voor en acceptatie van anderen.

Wil je samen met een nieuw team onze nieuwe, unieke school in het Westland helpen opzetten? Waar kwalitatief goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een intern begeleider voor onze school in Naaldwijk (het Westland).

Wat ga je doen?
Als intern begeleider zet je de gehele zorgstructuur op en onderhoudt deze, je neemt deel aan leerling- en groepsbesprekingen en legt klassenbezoeken af. Je zet ook het leerlingvolgsysteem op en werkt deze uit volgens afspraken in het zorgplan. Je observeert klassensituaties zodat je je collega’s kunt adviseren over de aanpak van een zorgleerling. Je analyseert de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en werkt op basis daarvan de didactische leerlijnen uit. Je onderhoudt ook de contacten met externe relaties op het gebied van zorg, onder andere tijdens het MDO.

Wat bieden wij?
Je werkt graag samen met het team, maar je kunt optimaal zelfstandig functioneren als enige intern begeleider op deze nieuwe school. Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van intern begeleider is gewaardeerd in schaal 10 en is voor 0,5 fte zijnde 20 uur per week.

Wie ben jij?
Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:
• Algemeen theoretische en praktische vakinhoudelijke, (ortho)didactische en (ortho)pedagogische kennis;
• HBO werk- en denkniveau, HBO werk- en denkniveau, gericht op interne begeleiding;
• Zelfstarter met inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de school;
• Vaardigheden in het analyseren van de zorgactiviteiten, toets resultaten en leerling besprekingen en het op  basis daarvan uitwerken van didactische leerlijnen;
• Vaardigheden in het coachen en begeleiden van collega’s;
• Vaardigheden in het opzetten van plannen en het geven van adviezen;
• Communicatieve vaardigheden.

Solliciteren
Je kunt de sollicitatie richten aan Desirée de Graaff-Axt, interim HR Manager via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60. Hieronder vind je het volledige functieprofiel. Functieprofiel intern begeleider

Intern begeleider locatie Zoetermeer

INTERN BEGELEIDER ZOETERMEER

De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven met respect voor en acceptatie van anderen.

Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een intern begeleider voor onze school in Zoetermeer.

Wat ga je doen?
Als intern begeleider lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het (bovenschools) zorgbeleid, de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid in de school en de begeleiding en professionalisering van leraren. Je analyseert de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en werkt op basis daarvan de didactische leerlijnen uit. Je draagt zorg voor de opzet en uitwerking van het leerlingvolgsysteem volgens afspraken in het zorgplan en je observeert
klassensituaties zodat je je collega’s kunt adviseren over de aanpak van een zorgleerling.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een ambitieuze omgeving met een betrokken bestuur, bestuurskantoor en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van intern begeleider is gewaardeerd in schaal 10 en is voor 0,6 fte zijnde 24 uur per week.

Wie ben jij?
Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:
Algemeen theoretische en praktische vakinhoudelijke, (ortho)didactische en (ortho)pedagogische kennis;

 • HBO werk- en denkniveau, gericht op interne begeleiding;
 • Inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de school;
 • Vaardigheden in het coachen en begeleiden van collega’s;
 • Vaardigheden in het analyseren van de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en het op basis daarvan uitwerken van didactische
  leerlijnen;
 • Vaardigheden in het opzetten van plannen en het geven van adviezen;
 • Communicatieve vaardigheden.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief met CV voor richten aan Desirée de Graaff-Axt, interim HR Manager via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60 of vind het volledige functieprofiel op onze website www.bsyunusemre.nl.

Directeur Yunus Emre locatie Naaldwijk

DIRECTEUR ISLAMITISCHE BASISSCHOOL

YUNUS EMRE NAALDWIJK

0,6 – 0,8 fte

 

De functie

Als directeur van onze nieuwe school zet jij jouw ervaring en talent in op deze unieke school in het Westland. Al voor de opening ben jij het fundament aan het leggen op het gebied van onderwijs, personeelsmanagement en bedrijfsvoering. Je geeft integraal leiding aan de school, je hebt gevoel voor onderlinge verhoudingen en je stimuleert eigenaarschap.

Als professional ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en zet je continu in op verbetering van  de kwaliteit van het onderwijs.

Je behartigt de belangen van de leerlingen en de ouders en richt je hierbij mede op het netwerk in de  wijk en de samenwerkende partners. Er is een open cultuur met veel aandacht voor de kwaliteit van ons onderwijs. Met flair geef je samen met je team uitvoering aan het bestaande onderwijs- en  kwaliteitsbeleid. Dit doen wij vanuit onze islamitische waarden.

 

Wat bieden wij?

 • Een nieuwe unieke school binnen onze stichting in het Westland en jij legt het fundament.
 • Ambitieuze omgeving met een betrokken bestuur, intercollegiaal overleg en support van de kwaliteitsmanager en de stafmedewerkers.
 • De functie is gewaardeerd in salarisschaal D11 conform CAO PO.
 • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wie ben jij?

Competenties en vaardigheden:

 • Een echte pionier met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een echte team builder.
 • Je kunt goed schakelen tussen het strategisch belang van de school en de operationele praktijk.
 • Je hebt een duidelijke visie op primair onderwijs en je staat voor kwalitatief goed onderwijs.

 

Functie-eisen:

 • Je beschikt aantoonbaar over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een afgeronde schoolleidersopleiding of bent bereid die te halen.
 • Je hebt een islamitische achtergrond dan wel affiniteit met het islamitische geloof.

 

Solliciteren

Graag zien we jouw motivatiebrief en CV tegemoet voor de sluitingsdatum 4 mei 2022. Je kunt je  sollicitatie richten aan Desirée de Graaff-Axt (interim HR Manager) via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie over de vacature of de procedure   kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60.

Leraren Primair Onderwijs (schaal L10/L11 CAO PO)

Leraren Primair Onderwijs (schaal L10/L11 CAO PO)                                            

Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat?

Voor onze school Mandelaplein in Den Haag zijn wij op zoek naar fulltime en parttime groepsleerkrachten.

 

Wat bieden wij?

Als leraar binnen Yunus Emre kom je te werken in een dynamische omgeving die volop in beweging is. De stichting ISNO Yunus Emre en haar scholen maken een behoorlijke groei door, waardoor er kansen ontstaan bij het helpen uitbouwen van onze scholen. De ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op zodat je je geen moment zult vervelen. Je kunt op verschillende vlakken helpen bouwen aan de toekomst van onze scholen.

Wij vinden het belangrijk om dit te doen in een setting waar we van én vooral met elkaar samen willen leren. Er is een open cultuur met veel aandacht voor de kwaliteit van ons onderwijs. Dit doen wij vanuit onze Islamitische waarden.

Werken bij een van de scholen van ISNO Yunus Emre betekent dat je de verantwoordelijkheid krijgt om de kinderen in Den Haag en omgeving verder te ontwikkelen. Dankzij jou kunnen honderden leerlingen beter onderwijs krijgen.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over een bevoegdheid om les te geven in het basisonderwijs. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling. Je hebt een visie op kwalitatief goed onderwijs en weet dit vorm te geven in je lessen. Je bent enthousiast en draagt dat ook uit.

Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van honderden leerlingen in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar ISNO Yunus Emre wilt zetten.

 

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief met CV richten aan Desirée de Graaff-Axt, interim HR Manager via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de medewerker personeelszaken via telefoonnummer 070 – 783 00 60

 

Wil je bij ons komen werken?

Eerlijke kansen beginnen in de klas. Als leerkracht heb je een grote invloed op de ontwikkeling en het welbevinden van de leerlingen. Wij werken er daarom aan om onze leerkrachten steeds beter te ondersteunen, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Ondersteunende medewerkers vinden we dan ook net zo belangrijk.